To meet wide industry fields application, SNS has multiple series of F.R.L. modular and air pressure control equipment. With very reliable and stable quality for over 20 years, SNS air source treatment units are always the right choice for customers.

Pikeun minuhan aplikasi industri lega, SNS ngagaduhan sababaraha séri FRL modular sareng alat kontrol tekanan udara. Kalayan kualitas anu dipercaya pisan sareng stabil pikeun langkung ti 20 taun, unit perlakuan sumber udara SNS sok janten pilihan anu pas pikeun konsumén.

SNS manufactures the valves with strict selection of all parts including aluminum, coil, spring, seal, grease, magnet…from a series of China and global suppliers. The high precision machining and highly controlled process for every core parts and assembling/testing make every SNS valve high quality assurance and stability. To support daily increasing industry new requirements, SNS continually develop new ranges every year. Till now, we have solenoid valve, fluid valve, air valve, pulse valve, check valve, flow control valve, mechanical valve, hand valve, foot valve, quick exhaust valve, shuttle valve, etc.

SNS ngadamel klep sareng pilihan ketat pikeun sadaya bagian kalebet aluminium, coil, spring, segel, gajih, magnet… ti séri Cina sareng pemasok global. Mesin presisi tinggi sareng prosés anu dikawasa pisan pikeun unggal bagian inti sareng dirakit / tés ngajantenkeun unggal katup SNS jaminan kualitas luhur sareng stabilitas. Pikeun ngadukung persyaratan anyar anu ningkat di industri, SNS teras-terasan ngembangkeun rentang énggal unggal taun. Dugi ka ayeuna, urang gaduh klep solenoid, klep cairan, klep hawa, klep pulsa, klep klep, klep kontrol aliran, klep mékanis, klep tangan, klep suku, klep knalpot gancang, klep shuttle, jsb.

The pneumatic accessories are also very important and necessary for the pneumatic systems especially the hose and fittings. SNS has more than 20-year experience of manufacturing the fittings, now we have different kinds of plastic push in fittings, metal push in fittings, pneumatic connectors, pneumatic fittings, PU tubing, PA tubing, air silencers, pressure gauges, air guns, etc. SNS also customize the products if customers have special requirements.
READ MORE

Asesoris pneumatik ogé penting pisan sareng diperyogikeun pikeun sistem pneumatik khususna selang sareng perlengkapan. SNS gaduh langkung ti 20 taun pangalaman ngamanut perlengkapan, ayeuna urang gaduh sababaraha jinis push palastik dina fittings, push logam dina fittings, konektor pneumatik, fittings pneumatic, PU tubing, PA tubing, silencers hawa, tolok tekanan, gun hawa, jsb SNS ogé ngarobih produk upami konsumén ngagaduhan syarat khusus. MACA DEUI

SNS provides wide ranges of pneumatic cylinder styles to support the automation industry system, including standard pneumatic cylinders and non-standard pneumatic cylinders. The pneumatic cylinder styles include tie-rod cylinder, mini cylinder, compact cylinder, double piston cylinder, slide cylinder, rodless cylinder, pneumatic gripper, needle cylinder, rotary cylinder,clamping rotary cylinder, etc. With high precision CNC machine, robots and automation assembling and testing, SNS has become leading supplier of automation industry.

SNS nyayogikeun rupa-rupa gaya silinder pneumatik pikeun ngadukung sistem industri otomatis, kalebet silinder pneumatik standar sareng silinder pneumatik non-standar. Gaya silinder pneumatik kalebet silinder dasi-rod, silinder mini, silinder kompak, silinder piston ganda, silinder slide, silinder rodless, gripper pneumatik, silinder jarum, silinder rotary, silinder puteran clamping, sareng sajabana Kalayan mesin CNC presisi tinggi, robot sareng otomatisasi dirakit sareng uji coba, SNS parantos janten panyadia industri automation anu unggul.

We have also a small part of hydraulic products: shock absorbers, hydraulic valves, hydraulic pressure switch and hydraulic cylinder.

Urang ogé ngagaduhan bagian alit produk hidrolik: nyerep kejutan, klep hidrolik, saklar tekanan hidrolik sareng silinder hidrolik.

  • Having 5 Production Bases

    5

    Ngagaduhan 5 Pangkalan Produksi
  • More Than 20 Subsidiary Companies

    20

    Langkung Ti 20 Perusahaan Anak Perusahaan
  • More Than 1000 Employees

    1000

    Langkung Ti 1000 Karyawan
  • The Company Covers An Area Of 30000㎡

    30000

    Perusahaan Ngawengku Daérah 30000㎡

Tentang Kami

Cina SNS Pneumatik didirikeun taun 1999 anu ayeuna parantos janten panyadia komponén pneumatik di Cina. Perusahaan ngalangkungan wilayah 30000 ㎡, gaduh 5 markas produksi sareng langkung ti 20 anak perusahaan sareng langkung ti 1000 padamel. SNS parantos lulus ISO9001 sareng 2000 Sértipikasi Sistem Manajemen Mutu kusabab jasa anu saé sareng kualitas luhur. Ku ayeuna aya langkung ti 200 agén sareng distributor di panjuru dunya sareng kami ngarepkeun ngadeukeutan pasar langkung internasional.

anyar-anyar ieu

BERITA

  • 2021 Paméran Téknologi Hidrolik Pneumatik sareng Sealing Internasional

    2021 Paméran Téknologi Hidrolik Pneumatik sareng Sealing Internasional China (Beijing) bakal diayakeun di Pusat Pameran Internasional Cina ti 28 Juni dugi ka 30th, 2021! Éta bakal narik langkung ti 800 perusahaan ti langkung ti 10 nagara sareng daérah kalebet ...

  • Selamat pikeun ngahontal "Kemenangan Ganda"

    Taun ayeuna, SNS henteu ngan ukur lulus sértipikasi angkatan munggaran perusahaan teknologi tinggi di Propinsi Zhejiang di 2020, jumlah siri nyaéta 2583. Sareng nampi sertipikat "Zhejiang Science and Technology Small and Medium" anu dikaluarkeun ku Zhejiang Science sareng Techn ...

  • SNS pneumatic bakal ilubiung dina transmisi kakuatan PTC Asia Expo 2020

    SNS pneumatic bakal ilubiung dina transmisi kakuatan PTC Asia Expo 2020