sdb

SNS MOV séri pneumatik kontrol manual roller tipe klep mékanis hawa

Pedaran pondok:

Klep manual mangrupikeun unsur parobihan anu manual. Nalika klep éta gerak ku panangan, klep caitridge robih sahingga ngarobah arah aliran udara.
Klep Gampang Dioperasikeun, Gampang Dipasang sareng Gampang Dipiceun.
Awak klep didamel tina Aluminium Precision Tinggi sareng Teu karasa sareng Panjang Umur Panjang.
Unggal Thread Diprosés kalayan Rapi, Henteu aya Burrs, Lemes sareng Gampang dipasang.
Awak klep Ngandung Cingel Segel Konsentrisitas Tinggi, Anu Henteu Gampang Dibocor, sareng Karét Pad sareng Minyak Pelincir Ngurangan Gesekan.
Liang Batin diolah ku Prosés Husus, sareng Résistansi Gesekan Leutik sareng Umur Jasa Panjang.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

 

■ Fitur:
Kami narékahan pikeun sampurna dina unggal jéntré.
Bahan alloy aluminium ngajantenkeun klep ci sareng lampu, ningkat pangerjaan
manjangan umur jasa. Seueur jinis anu béda pikeun pilihan.
Kinerja sealing anu saé mastikeun jaminan kualitas anu hadé.

Modél MOV-01 MOV-02 MOV-02V MOV-02Y MOV-03 MOV-03A
  Média Gawé Hawa bersih
  Maks. Tekanan Gawe 0.8MPa
  Tekanan Bukti 1.0MPa
  Rentang Suhu ngagawekeun 0-70 ℃
  Ukuran Palabuhan G1 / 8
  Bahan Awak Alloy Aluminium
Ngégél NBR


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami