sdb

Tentang Kami

Cina SNSPneumatik didirikan taun 1999 anu ayeuna parantos janten panyadia komponén pneumatik di Cina. Perusahaan ngalangkungan wilayah 30000 ㎡, gaduh 5 markas produksi sareng langkung ti 20 anak perusahaan sareng langkung ti 1000 padamel. SNS parantos lulus ISO9001 sareng 2000 Sértipikasi Sistem Manajemen Mutu kusabab jasa anu saé sareng kualitas luhur. Ku ayeuna aya langkung ti 200 agén sareng distributor di panjuru dunya sareng kami ngarepkeun ngadeukeutan pasar langkung internasional.

Produk utama SNS nyaéta kombinasi udara, silinder, klep, fittings, komponén hidrolik sareng sajabina Éksterior anu saé, kualitas ngayakinkeun sareng épéktip biaya anu teras-terasan diusahakeun. Produk kami ngajual ogé di sakumna Cina sareng pasar internasional Asia Tenggara, Nagara Éropa sareng Amérika, Wétan Tengah, sareng sajabana SNS parantos kéngingkeun kapercayaan konsumén sareng reputasi anu saé.

Keukeuh kajujuran ka konsumén, saling nguntungkeun pikeun pasar, inovasi sareng ngalangkungan dirina, SNS bakal ngahontal masa depan kalayan kualitas anu saé.