sdb

SNS 4V2 Series Aluminium Alloy Solenoid Valve Control 5 arah 12V 24V 110V 240V

Pedaran pondok:

Kasalametan, kagunaan, faktor bentuk enteng. Pikeun saluran listrik cairan kadali jauh dina lawang sareng nutup tutup. Punten perhatoskeun yén arah aliran gas sareng jinis huntu pengambilalihan leres dipasang. Kalayan solenoid dioperasikeun pikeun aliran sareng arah anu cocog, nyayogikeun kinerja anu saé Awak awak anu saé pikeun umur panjang, sampurna pikeun kontrol kakuatan pneumatik anu disetir listrik.
1. Kakuatan awak klep alloy aluminium ageung. Awak klep didamel tina bahan alloy aluminium énggal, anu tahan résistansi kuat, résistansi korosi anu saé sareng disipasi panas gancang.
2. Cingcin panyegelan kualitas luhur. Segel kualitas luhur pikeun daya tahan sareng umur anu langkung lami
3. Batang katup presisi tinggi. Pelumas kualitas tinggi anu diimpor pikeun mastikeun pelumasan sareng ngurangan gesekan nalika latihan
4. Sub-sirah frékuénsi luhur. Dijieunna tina bahan konduktor kualitas luhur kalayan 6 kali dina 1 detik intensitas luhur sareng réspon frékuénsi luhur pikeun operasi anu langkung lemes
5. coil gampang dibongkar. Kacang inti anu tiasa dicabut, karusakan coil tiasa diganti iraha waé
6. komponén éléktronik kualitas luhur. Kumparan tambaga tiasa kerja keras pikeun waktos anu lami, sareng operasi sambungan kabelna saderhana. Nalika kakuatanna hurung, lampu LED bercahya.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

 

Modél SNS210-064V210-06 SNS220-064V220-06 SNS230C-064V230C-06 SNS230E-06
4V230E-06
SNS230P-064V230P-06 SNS210-084V210-08 SNS220-084V220-08 SNS220C-084V230C-08 SNS230E-084V230E-08 SNS230P-084V230P-08
Sedeng damel Hawa
Métode aksi Pilot internal
Jumlah tempat Dua lima-lolos Tilu jabatan Dua lima-lolos Tilu jabatan
Daérah cross-sectional anu épéktip 14.00mm² (Cv = 0.78) 12.00mm² (Cv = 0.67) 16.00mm² (Cv = 0.89) 12.00mm² (Cv = 0.67)
Ngambil alih haliber Asupan = outgassing = knalpot = G18 Asupan = terluar = G1 / 4 knalpot = G1 / 8
Pelumasan Teu kedah
Paké tekanan 0.15∼0.8MPa
Résistansi tekanan maksimal 1.0MPa
Suhu operasi 0∼60 ℃
Kisaran tegangan ± 10%
Konsumsi listrik AC: 5.5VA DC: 4.8W
Kelas insulasi Kelas F
Tingkat panyalindungan IP65 (DINA40050)
Sambungan listrik Jinis terminal
Frékuénsi operasi maksimum 5 kali / detik 3 kali / detik 5 kali / detik 3 kali / detik
Wanci ngagumbirakeun paling pondok 0,05 detik
Bahan asesoris utama Onkologi Paduan aluminium
Segel NBR


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami