sdb

SNS AC Series pneumatic unit pangobatan sumber udara kombinasi FRL kombinasi filter udara pelumas

Pedaran pondok:

1, Sedeng anu tiasa dianggo tina prosesor sumber gas kedah nganggo hawa anu dikompresi anu beresih sareng garing, sareng hawa dina pipina kedah ditiup pinuh pikeun nyegah pangotor tina lebet kana sistem sareng nyababkeun tindakan goréng silinder sareng klep. Girimis suluh dina sistem pipa kedah dilincir. 2, Saatos prosesor sumber udara ngajaga operasi normal sistem, perlu diperiksa kaayaan damel saringan hawa sareng halimun minyak sacara teratur, sareng pikeun ngaluarkeun sareng ngeusian suluh cai dina waktosna. 3, Sering parios operasi sababaraha komponén pneumatik, parios naha baud pengikatna leupas? Naha aya karuksakan atanapi kabocoran dina segel unsur? 4, Nalika ngajaga, perlu mareuman sumber gas sateuacanna sareng ngosongkeun hawa anu dikomprés dina sistem pipa sateuacan ngalaksanakeun padamel. 5, komponén kedah diberesihan nalika ngalereskeun sareng ngahijikeun deui, sareng kokotor henteu kedah dilebetkeun kana sistem.


Detil Produk

Tanda Produk

Modél AC1010-M5 AC2010-01 AC2010-02 AC3010-02 AC3010-03
Modul Saringan régulator AW1000 AW2000 AW2000 AW3000 AW3000
Pelumas AL2000 AL2000 AL2000 AL3000 AL3000
Ukuran Palabuhan M5 × 0,8 PT1 / 8 PT1 / 4 PT1 / 4 PT3 / 8
Tekanan Ukuran Gauge Port M5 × 0,8 PT1 / 8 PT1 / 8 PT1 / 8 PT1 / 8
Dipeunteun Aliran (L / Min) 90 500 500 1700 1700
Média Gawé Hawa dikomprés
Tekanan Bukti 1.5Mpa
Kisaran Peraturan 0,05 ~ 0,7Mpa 0,05 ~ 0,85Mpa
Suhu sekitarna 5 ~ 60 ℃
Nyaring Precision 40 μ m (Normal) atanapi 5 μ m (Disesuaikan)
Disarankeun Minyak Pelumasan Turbin NO.1 Minyak (ISO VG32)
Kurung (hiji) Y10T Y20T Y30T
Gauge tekanan Y25-M5 Y40-01
Bahan Bahan Awak Alloy Aluminium
Bahan Piala PC
Cover Piala AC1010 ~ AC2010: tanpa AC3010 ~ AC5010: kalayan (Baja)

 

Modél AC4010-03 AC4010-04 AC4010-06 AC5010-06 AC5010-10
Modul Saringan régulator AW4000 AW4000 AW4000 AW5000 AW5000
Pelumas AL4000 AL4000 AL4000 AL5000 AL5000
Ukuran Palabuhan PT3 / 8 PT1 / 2 G3 / 4 G3 / 4 G1
Tekanan Ukuran Gauge Port PT1 / 4 PT1 / 4 PT1 / 4 PT1 / 4 PT1 / 4
Dipeunteun Aliran (L / Min) 3000 3000 3000 5000 5000
Média Gawé Hawa dikomprés
Tekanan Bukti 1.5Mpa
Kisaran Peraturan 0,05 ~ 0,85Mpa
Suhu sekitarna 5 ~ 60 ℃
Nyaring Precision 40 μ m (Normal) atanapi 5 μ m (Disesuaikan)
Disarankeun Minyak Pelumasan Turbin NO.1 Minyak (ISO VG32)
Kurung (hiji) Y40T Y50T Y60T
Gauge tekanan Y50-02
Bahan Bahan Awak Alloy Aluminium
Bahan Piala PC
Cover Piala AC1010 ~ AC2010: tanpa AC3010 ~ AC5010: kalayan (Baja)

Catetan: Aliran anu dinilai kedah dina tekenan 0.7Mpa.

Modél Ukuran Palabuhan A B C D E F G H J K L M N P
AC1010 M5 × 0,8 58 109.5 50.5 25 26 25 29 20 4.5 7.5 5 17.5 16 38.5
AC2010 PT1 / 8, PT1 / 4 90 164.5 78 40 56.8 30 45 24 5.5 8,5 5 22 23 50
AC3010 PT1 / 4, PT3 / 8 117 211 92.5 53 60.8 41 58.5 35 7 11 7 34.5 26 70.5
AC4010 PT3 / 8, PT1 / 2 154 262.5 112 70 70.5 50 77 40 9 13 7 42.2 26 88
AC4010-06 G3 / 4 164 267 114 70 70.5 50 82 40 9 13 7 46.2 36 88
AC5010 G3 / 4, G1 195 345 115 70 70.5 50 95 45 12 16 10 51 46 98

Catetan: Nilai B bakal béda sareng modul solokan anu béda, langkung rinci mangga ngahubungi penjualan.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami