sdb

SNS SPL Series Male Siku L tipe Konektor selang Plush Push To Connect Pneumatic Air Fitting

Pedaran pondok:

Pésta pneumatik dianggo dina pipa pneumatik. Kelengkapan tabung sumping dina rupa-rupa modél pikeun nyumponan sagala kabutuhan anjeun dina pipa pneumatik.
1. Hiji alat sambungan tipe toél pikeun pipa tekanan udara.

2. Rupa-rupa kagunaan gumantung kana lingkungan pangguna dina rohangan terbatas.

3. Hiji tindakan nyelapkeun tabung pikeun ngaleupaskeun sareng nyambung gampang.

4. Adat pas salaku gambar anjeun atanapi kami ngadamel gambar salaku sampel anjeun.

5. Bahan Baku saluyu sareng standar ROHS.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

 

Katerangan
Bahan kuningan sareng plastik janten campuran cahaya sareng kompak, kacang keling logam sadar umur jasa langkung lami.
Leungeun baju sareng sababaraha ukuran pikeun pilihan gampang pisan pikeun nyambung sareng pegatkeun.
Kinerja sealing anu saé mastikeun kualitas anu saé.

Pipa Inci Pipa métrik D R A B H E D
SPL5 / 32-M5 SPL4-M5 4 M5 4.5 25 10 8,5 /
SPL5 / 32-01 SPL4-01 4 PT1 / 8 7 25.5 10 18.5 /
SPL5 / 32-02 SPL4-02 4 PT1 / 4 9 28 14 18.5 /
SPL1 / 4-M5 SPL6-M5 6 M5 4.5 29 12 20.5 3.5
SPL1 / 4-01 SPL6-01 6 PT1 / 8 7 27.5 12 20.5 3.5
SPL1 / 4-02 SPL6-02 6 PT1 / 4 9 30 14 20.5 3.5
SPL1 / 4-03 SPL6-03 6 PT3 / 8 10 31 17 20.5 3.5
SPL1 / 4-04 SPL6-04 6 PT1 / 2 11 32 21 20.5 3.5
SPL5 / 16-01 SPL8-01 8 PT1 / 8 8 31 14 23 4.5
SPL5 / 16-02 SPL8-02 8 PT1 / 4 10 33 14 23 4.5
SPL5 / 16-03 SPL8-03 8 PT3 / 8 10 33.5 17 23 4.5
SPL5 / 16-04 SPL8-04 8 PT1 / 2 11 35 21 23 4.5
SPL3 / 8-01 SPL10-01 10 PT1 / 8 8 35.5 17 28 4
SPL3 / 8-02 SPL10-02 10 PT1 / 4 10 37.5 17 28 4
SPL3 / 8-03 SPL10-03 10 PT3 / 8 10 37.5 17 28 4
SPL3 / 8-04 SPL10-04 10 PT1 / 2 11 38.5 21 28 4
SPL1 / 2-01 SPL12-01 12 PT1 / 8 8 38.5 19 30.5 5
SPL1 / 2-02 SPL12-02 12 PT1 / 4 10 40.5 19 30.5 5
SPL1 / 2-03 SPL12-03 12 PT3 / 8 10 40.5 19 30.5 5
SPL1 / 2-04 SPL12-04 12 PT1 / 2 11 41.5 21 35 5
SPL14-03 14 PT3 / 8 12 42.5 24 31 4
SPL14-04 14 PT1 / 2 13 45.5 24 31 4
SPL16-03 16 PT3 / 8 12 47 24 34.5 4
SPL16-04 16 PT1 / 2 13 50 24 34.5 4
SPL16-06 16 PT3 / 4 16 51 27 34.5 4

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami