sdb

SNS 2W séri kontrol unsur langsung-akting tipe kuningan cai solenoid klep

Pedaran pondok:

Diwangun tina kuningan kelas industri, klep ieu tahan korosi, langkung kondusif pikeun las, sareng tiasa dianggo nganggo béngsin, bahan bakar solar, minyak minyak bumi, gas alam, udara sareng sajabana Kusabab komposisi kimia kuningan, klep ieu TEU kedah dianggo kalayan proyék anu ngalibatkeun cai minum atanapi proyek cai sanés.
Éta tiasa diterapkeun dina sababaraha bidang: Kontrol irigasi (kebon, kebon, jst.), Kadali cair (pipa, walungan buatan sareng kontrol udara (laboratorium, pabrik, sareng sajabana) Kami gaduh solenoid anu sayogi dina AC / DC sareng sababaraha ukuran NPT utas ogé.


Detil Produk

Tanda Produk

Modél 2W025-08 2W040-10 2W160-15 2W200-20 2W250-25 2W350-35 2W400-40 2W500-50
Cairan Hawa / Cai / Minyak
Modeu Aksi Langsung-lakonan Tipe Jenis anu dioperasikeun ku pilot
Jenis Normal Ditutup
Diaméter Pelabuhan (mm ^ 2) 2.5 4.0 16 20 25 35 40 50
Nilai CV 0,23 0,60 4.8 7.6 12 24 29 48
Ukuran Palabuhan G1 / 4 G3 / 8 G1 / 2 G3 / 4 G1 G 1/4 G1 1/2 G2
Viskositas Cairan Dina 20CS
Tekanan Gawe Cai / Minyak: 0.1-0.5MPa Hawa: 0.1-0.7MPa
Tekanan Bukti 1.0MPa
Suhu -5-85 ℃
Range Tegangan Gawe ± 10%
Bahan Awak Kuningan
Ngégél NBR
Kakuatan Coil 15VA 20VA 50VA

2W4

Modél

A

B

C

D

K

2W160-10

93

55.5

106.5

67.5

G3 / 8

2W160-15

93

55.5

106.5

67.5

G1 / 2

2W200-20

97

55.5

113

73

G3 / 4

2W250-25

102.5

72.5

121

94

G1

2W350-35

134.5

92.5

159

120

G1 1/4

2W400-40

137.5

92.5

165

122

G1 1/2

2W500-50

151.5

123

188

170

G2

CHINA SNS PNEUMATIC 

——Pamimpin komponén komponén pneumatik di Cina—– 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami