sdb

SNS APU10X6.5 borongan selang pneumatik harga pipa hawa

Pedaran pondok:

1. Mibanda kalenturan anu hadé, radius bevelling leutik; Suhu operasi anu anti anti sambel sareng tekanan kerja
wengkuan lega.
2. Mibanda sipat kimia anu hadé, leungitna tekanan minimal; Gelar karasa nyaéta konsistén, umur jasa panjang.
3. Henteu beracun, henteu raoseun.
4. warna custom-dilakukeun nyaéta doable, pangakuan pipa gampang.
5. Luyu sareng sarat prosedural lingkungan RoHS.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

 

 

Modél APU4 × 2.5 APU5 × 3 APU6 × 4 APU8 × 5 APU10 × 6.5 APU12 × 8
Média Gawé Hawa, Cai, Minyak Nonkorosif
Maks. Tekanan Gawe 0 ~ 12
Suhu sekitarna -20 ~ + 60
Tube OD 4 5 6 8 10 12
ID Tabung 2.5 3  4 5 6.5 8
Panjang Standar (m) 200 200 200 100 100 100
Min.Bending radius 10 12 15 20 25 37
Tekanan Rusak (kgf / cm²) 30 35 35 40 30 30

 

Modél APU10 × 8 APU8 × 6 APU12 × 10 APU14 × 10 APU16 × 13 APU16 × 12
Média Gawé Hawa, Cai, Minyak Nonkorosif
Maks. Tekanan Gawe 0 ~ 10 0 ~ 8
Suhu sekitarna -20 ~ + 60
Tube OD 10 8 12 14 16 119
ID Tabung 8 6 10 10 13 12
Panjang Standar (m) 100 100 100 50 50 50
Min.Bending radius 35 20 37 56 60 60
Tekanan Rusak (kgf / cm²) 24 24 24  20 18 20

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami