sdb

SNS SPC Series Male Thread Straight Kuningan Push To Connect Air Gancang Pneumatik Pas

Pedaran pondok:

Pésta pneumatik dianggo dina pipa pneumatik. Kelengkapan tabung sumping dina rupa-rupa modél pikeun nyumponan sagala kabutuhan anjeun dina pipa pneumatik.
1. Hiji alat sambungan tipe toél pikeun pipa tekanan udara.

2. Rupa-rupa kagunaan gumantung kana lingkungan pangguna dina rohangan terbatas.

3. Hiji tindakan nyelapkeun tabung pikeun ngaleupaskeun sareng nyambung gampang.

4. Adat pas salaku gambar anjeun atanapi kami ngadamel gambar salaku sampel anjeun.

5. Bahan Baku saluyu sareng standar ROHS.


Detil Produk

Tanda Produk

SPC

Séri

8

Diaméterna pipa

4

6

8

10

12

14

16

02

Ukuran Palabuhan

01: 1/8 "

02: 1/4 "

03: 3/8 "

04: 1/2 "

Panjelasan Produk

1.1spc

■ Fitur:
Kami narékahan pikeun sampurna dina unggal jéntré.
Bahan kuningan ngajantenkeun lampu cahaya sareng kompak, kacang keling logam sadar umur jasa langkung lami.
Leungeun baju sareng sababaraha ukuran pikeun pilihan gampang pisan pikeun nyambung sareng pegatkeun.
Kinerja sealing anu saé mastikeun kualitas anu saé.
Catetan :
1. NPT, PT, thread G nyaéta opsional.
2. Pipe kolor leungeun baju tiasa disesuaikan.
3. Jinis khusus campuran ogé tiasa disaluyukeun.

1.2apc

Pipa Inci Pipa métrik D R A B H
SPC5 / 32-M5 SPC4-M5 4 M5 4.5 22 10
SPC5 / 32-01 SPC4-01 4 PT1 / 8 7 20.5 10
SPC5 / 32-02 SPC4-02 4 PT1 / 4 9 20 14
SPC1 / 4-M5 SPC6-M5 6 M5 4.5 22.5 12
SPC1 / 4-01 SPC6-01 6 PT1 / 8 7 22 12
SPC1 / 4-02 SPC6-02 6 PT1 / 4 9 22 14
SPC1 / 4-03 SPC6-03 6 PT3 / 8 10 21.5 17
SPC1 / 4-04 SPC6-04 6 PT1 / 2 11 23 21
SPC5 / 16-01 SPC8-01 8 PT1 / 8 8 27 14
SPC5 / 16-02 SPC8-02 8 PT1 / 4 10 25 14
SPC5 / 16-03 SPC8-03 8 PT3 / 8 10 22 17
SPC5 / 16-04 SPC8-04 8 PT1 / 2 11 23.5 21
SPC3 / 8-01 SPC10-01 10 PT1 / 8 8 31 17
SPC3 / 8-02 SPC10-02 10 PT1 / 4 10 29 17
SPC3 / 8-03 SPC10-03 10 PT3 / 8 10 25 17
SPC3 / 8-04 SPC10-04 10 PT1 / 2 11 32.5 21
SPC1 / 2-01 SPC12-01 12 PT1 / 8 8 34 19
SPC1 / 2-02 SPC12-02 12 PT1 / 4 10 31 19
SPC1 / 2-03 SPC12-03 12 PT3 / 8 10 30.5 19
SPC1 / 2-04 SPC12-04 12 PT1 / 2 11 38 21
/ SPC14-03 14 PT3 / 8 12 36 21
/ SPC14-04 14 PT1 / 2 13 40 21
/ SPC16-03 16 PT3 / 8 12 40 24
/ SPC16-04 16 PT1 / 2 13 40.5 24

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami