sdb

Taun ayeuna, SNS henteu ngan ukur lulus sértipikasi angkatan munggaran perusahaan teknologi tinggi di Propinsi Zhejiang di 2020, jumlah siri nyaéta 2583. Sareng nampi sertipikat "Élmu Zhejiang sareng Téknologi Leutik sareng Sedeng" anu dikaluarkeun ku Zhejiang Élmu Jurusan Téknologi.

cer

Dina taun-taun ayeuna, SNS teras-terasan nambihan latihan sareng inpéstasina di tim R&D, prosés anu dioptimalkeun sacara teras-terasan, téknologi inovasi, sareng ngembangkeun produk énggal, sareng ngadegkeun laboratorium uji reliabilitas klep solenoid babarengan sareng Universitas Zhejiang. Ngan dina sataun ti 2019 dugi ka 2020, 13 patén-patén dilarapkeun (kalebet 3 patén penemuan, 8 modél utilitas, sareng 2 patén penampilan).

Hasil anu saé mangrupikeun dorongan, tapi ogé bakal dorong. Ngandelkeun téknologi, SNS terus berinovasi, ningkatkeun investasi R&D, ngabeungharan stamina pangembangan perusahaan, sareng ningkatkeun citra merek perusahaan. Nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu langkung épisién. Nyayogikeun dukungan téknis anu kuat pikeun pamekaran kualitas luhur di payun perusahaan!

jyt (1)
jyt (2)
jty

Waktos Post: Feb-25-2021