sdb

2021 Paméran Téknologi Hidrolik Pneumatik sareng Sealing Internasional China (Beijing) bakal diayakeun di Pusat Pameran Internasional Cina ti 28 Juni dugi ka 30th, 2021! Éta bakal narik langkung ti 800 perusahaan ti langkung ti 10 nagara sareng daérah kalebet Amérika Serikat, Jérman, Perancis, Inggris, Italia, Spanyol, Australia, Jepang, sareng Koréa Kidul. Ngalangkungan sumber daya paméran, ngundang nasional, propinsi, kota, unit panilitian ilmiah anu aya hubunganana, aerospace, minyak bumi, kimia, otomotif, kakuatan listrik, damel kapal, ordnance, metalurgi, alat berat, mesin pangan, tékstil, mesin haseup, ngaput, jalan karéta, Perusahaan pembuat kaputusan dina lift, instrumentasi, alat komunikasi, komunikasi, motor, aplikasi industri, alat médis sareng industri sanés ngalaksanakeun diskusi ngeunaan panggunaan sareng panilitian sareng pamekaran "pneumatik hidrolik sareng panyegelan", sareng tukeur téknologi aplikasi internasional pikeun ningkatkeun daya saing sacara umum. tina industri sareng promosikeun Sareng ningkatkeun tingkat aplikasi sareng tingkat manufaktur pneumatik hidrolik sareng anjing laut di Cina.

sdv
tyj

Waktos Post: Feb-25-2021